Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 - 800 g chicken tenderloins
- 3 garlic clove
- 1 tsp Dijon mustard
- 20 g lemon juice
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 20 g olive oil
- 150 g leeks, white part only, cut into pieces (2 cm)
- 1 celery stalk, cut into pieces (2 cm)
- 3 carrots ; 1 cut into pieces (2 cm) and 2 cut into thin slices (3 mm)
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 50 g salted butter
- 300 g sparkling wine
- 50 g water
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tip)
- 2 potatoes, peeled and cut into thin slices (3 mm)
- 1 zucchini, cut into slices (1 cm)
- 1 tsp salt
- ground black pepper, to taste
- 1 tsp dried oregano
- 100 g double cream
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2356.8 kJ / 561 kcal
- Białko
- 49.4 g
- Węglowodany
- 16.7 g
- Tłuszcz
- 31.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 16.5 g
- Błonnik
- 8 g
- Sód
- 1018.8 mg
Alternatywne przepisy
Chicken velouté meal
40 Min
Chicken à la king
40 Min
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45 Min
Chicken San Fernando
55 Min
Beef "Burgundy"
40 Min
Beef stroganoff
35 Min
Chicken with creamy vegetable sauce
35 Min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45 Min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1h 10min
Caprese hasselback chicken
40 Min
Tomato basil chicken stew
35 Min
Creamy honey mustard chicken
1 Std.