Urządzenia i Akcesoria
Chicken with sparkling wine cream sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 portions
Składniki
-
chicken tenderloins600 - 800 g
-
garlic clove3
-
Dijon mustard1 tsp
-
lemon juice20 g
-
fresh thyme leaves only4 sprigs
-
olive oil20 g
-
leeks white part only, cut into pieces (2 cm)150 g
-
celery stalk cut into pieces (2 cm)1
-
carrots ; 1 cut into pieces (2 cm) and 2 cut into thin slices (3 mm)3
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
salted butter50 g
-
sparkling wine300 g
-
water50 g
-
Chicken stock paste (see Tip)1 tsp
-
potatoes peeled and cut into thin slices (3 mm)2
-
zucchini cut into slices (1 cm)1
-
salt1 tsp
-
ground black pepper to taste
-
dried oregano1 tsp
-
double cream100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1018.8 mg
Białko
49.4 g
Kalorie
2356.8 kJ /
561 kcal
Tłuszcz
31.4 g
Błonnik
8 g
Tłuszcz nasycony
16.5 g
Węglowodany
16.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lamb spezzatino
1 godz. 45 min
Chicken involtini with sun-dried tomato pesto
50 min
Beef Burgundy
1 godz. 45 min
Chicken cacciatore
50 min
Beef stroganoff
35 min
Chicken with creamy vegetable sauce
35 min
Meat stock paste
45 min
Beef "Burgundy"
40 min
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40 min
Creamy honey mustard chicken
1 godz.
Chicken velouté meal
40 min
Chorizo and chicken pasta
50 min