Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 - 800 g chicken tenderloins
- 3 garlic clove
- 1 tsp Dijon mustard
- 20 g lemon juice
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 20 g olive oil
- 150 g leeks, white part only, cut into pieces (2 cm)
- 1 celery stalk, cut into pieces (2 cm)
- 3 carrots ; 1 cut into pieces (2 cm) and 2 cut into thin slices (3 mm)
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 50 g salted butter
- 300 g sparkling wine
- 50 g water
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tip)
- 2 potatoes, peeled and cut into thin slices (3 mm)
- 1 zucchini, cut into slices (1 cm)
- 1 tsp salt
- ground black pepper, to taste
- 1 tsp dried oregano
- 100 g double cream
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2356.8 kJ / 561 kcal
- Białko
- 49.4 g
- Węglowodany
- 16.7 g
- Tłuszcz
- 31.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 16.5 g
- Błonnik
- 8 g
- Sód
- 1018.8 mg
Alternatywne przepisy
Beef stroganoff
35 min
Pork fillet with mustard
35 min
Meatloaf with mushroom sauce
1h 15min
Chicken with creamy vegetable sauce
35 min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25 min
Chicken rolls with apples, sweet potatoes and curry sauce
1h 25min
Pocket roast beef with seeded mustard sauce
1 godz. 30 min
All-in-one 'roast' beef
1 godz. 30 min
Beef "Burgundy"
40 min
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45 min
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40 min
Creamy honey mustard chicken
1h