Tiramisu à la fraise, compotée de rhubarbe

Tiramisu à la fraise, compotée de rhubarbe

4.2 18 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 6 godz. 50 min
4 portions

Składniki

  • de rhubarbe en tronçons de 2 cm
    400 g
  • de sucre en poudre
    280 g
  • de fraises fraîches (200 g pour le coulis et 300 g en lamelles pour garniture + un peu pour la finition)
    500 g
  • le jus d'un citron jaune
  • d'eau
    75 g
  • œufs blancs et jaunes séparés
    5
  • de mascarpone
    500 g
  • de sel
    1 pincée
  • de biscuits à la cuillère
    18

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 707 kcal / 3341 kJ
Białko 7 g
Tłuszcz 40 g
Węglowodany 83 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...