Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de cerneaux de noix
- 250 g de sucre roux
- 1070 g d'eau
- 30 g de beurre froid, coupé en morceaux (6 x 4 x 1 cm)
- 1 c. à café de jus de citron (voir "Consei(s)")
- 50 g de vinaigre
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 355 kJ / 85 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 9 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Błonnik
- 0.4 g
Alternatywne przepisy
Sous-vide poisson gras, avec ou sans peau (saumon)
1h 5min
Crème dessert au caramel
1h
Yaourt à la vanille
12h 20min
Yaourt à la noix de coco
12 godz. 15 min
Yaourt à la grecque miel et noix
12h 20min
Sauce au caramel
1 godz. 30 min
Cuisses de poulet sous-vide
1 godz. 30 min
Yaourt nature au Varoma
12h
Faire sauter un mélange de légumes
30 min
Nougatine aux cacahuètes
1 godz. 30 min
Toffees au caramel
2h
Faire sauter 200 g de pommes
15 Min