Urządzenia i Akcesoria
Marrons glacés
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 72 godz.
8 portions
Składniki
3 jours avant la dégustation
-
300 g d'eau
-
300 g de sucre en poudre
-
1 gousse de vanille fendue dans la longueur
-
300 g de châtaignes cuites et pelées
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2.5 mg
Białko
1.3 g
Kalorie
1008.9 kJ /
238.3 kcal
Tłuszcz
0.9 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
55.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Thermomix® et moi n°28
47 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Nougat de Montélimar
3 godz. 30 min
Calissons d'Aix
24 godz.
Crème de marrons
45 min
Orange givrée
12 godz.
Minipains façon bretzel
2 godz. 30 min
Baba au rhum
4 godz.
Pâté aux figues
50 godz. 25 min
Pâte de coings
1 godz. 45 min
Vin blanc chaud
12 godz. 25 min
Gelée et pâte de coing
24 godz.
Sirop de vin chaud
8 godz. 45 min
Marrons au sirop
1 godz. 20 min