Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
3 jours avant la dégustation
- 300 g d'eau
- 300 g de sucre en poudre
- 1 gousse de vanille, fendue dans la longueur
- 300 g de châtaignes cuites et pelées
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1008.9 kJ / 238.3 kcal
- Białko
- 1.3 g
- Węglowodany
- 55.4 g
- Tłuszcz
- 0.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.1 g
- Błonnik
- 1.9 g
- Sód
- 2.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pâté en croûte à la châtaigne
13 Std. 30 Min
Sirop de menthe
50min
Pâtes de poires à la fève tonka
13 Std. 40 Min
Terrine aux restes de viande
13h 15min
Marrons au sirop
1 Std. 20 Min
Gelée et pâte de coing
24h
Beignets de courgettes comme des acras
1 godz. 45 min
Gelée de coing
1h
Crème de marrons
45 min
Pâte de coings
1 godz. 45 min
Gelée de coing et pâte de fruits
72 godz.
Confiture de tomates vertes
24h