![Marrons glacés Marrons glacés](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/020dfef7-43b1-4d0f-ace8-da1dd378dc5f/Derivates/3e5e92bb-f4c7-4383-a8a8-20450563e16a.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
3 jours avant la dégustation
- 300 g d'eau
- 300 g de sucre en poudre
- 1 gousse de vanille, fendue dans la longueur
- 300 g de châtaignes cuites et pelées
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1008.9 kJ / 238.3 kcal
- Białko
- 1.3 g
- Węglowodany
- 55.4 g
- Tłuszcz
- 0.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.1 g
- Błonnik
- 1.9 g
- Sód
- 2.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Confiture de pêches
1u. 5min
Confiture de myrtilles
1 godz. 45 min
Confiture d'abricots
6sa
Nougat de Montélimar
3 Std. 30 Min
Gelée de coing
1 Std.
Crème de marrons
45 Min
Gâteau façon panettone
3h
Gelée et pâte de coing
24h
Nougats noirs
3h
Calissons d'Aix
24h
Pâte de coings
1 godz. 45 min
Confiture de fruits rouges
1 Std.