Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Le yaourt à la grecque
- 200 g de yaourt nature
- 100 g de crème fraîche épaisse, 40% m.g. min.
- 800 g de lait entier
- 250 g d'eau
- 30 g de jus de citron
Les cerneaux de noix au miel
- 75 g de cerneaux de noix
- 250 g de miel
- 1 pincée de cannelle en poudre
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1237 kJ / 296 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 32 g
- Tłuszcz
- 16 g
- Tłuszcz nasycony
- 7 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 58 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Yaourt au caramel (nouvelle recette)
12 Std.
Yaourt au chocolat (nouvelle recette)
12h 25min
Yaourt à la vanille
12h 20min
Crème dessert au caramel
1j
Yaourt à la vanille
12h 20min
Yaourt à la noix de coco
12h 15min
Yaourt aux fruits rouges
12h 20min
Yaourt nature au Varoma
12 Std.
Yaourt à la myrtille
13 godz.
Toffees au caramel
2j
Yaourt à la compotée de fraises
12 Std.
Glace au caramel au beurre salé
14h