Pannacotta à l’orange

Pannacotta à l’orange

4.5 34 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 25 min
6 portions

Składniki

  • de feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
    5
  • oranges non traitées (3 oranges pelées à vif, en segments et 2 oranges (zeste râpé et 100 g de jus))
    5
  • gousse de vanille fendue et grattée
    1
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    700 g
  • de sucre en poudre
    80 g
  • citron vert non traité (zeste et jus)
    1
  • de cassonade
    20 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 458 kcal / 1902 kJ
Białko 5 g
Tłuszcz 38 g
Węglowodany 26 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...