
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 800 g d'eau
- 3 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
- 130 g de fèves fraîches prêtes à cuire
- 150 g de petits pois frais écossés
- 150 g de haricots verts frais coupés en bâtonnets
- 60 g de carotte coupée en brunoise
- 20 g d'échalotes
- 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
-
10
g de vinaigre de framboise
lub 10 g de vinaigre balsamique - 30 g d'huile d'olive
- 1 c. à soupe de moutarde
- 100 g de pousses d'épinards frais
- 1 crottin de Chavignol coupé en lamelles
- ½ tomate coupée en brunoise
- 10 brins de ciboulette fraîche ciselée
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 206 kcal / 857 kJ
- Białko
- 9.3 g
- Tłuszcz
- 13.5 g
- Węglowodany
- 12.3 g
- Błonnik
- 7 g