Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de tomates confites
- 30 g d'olives vertes dénoyautées
- 30 g d'olives noires dénoyautées
- ½ piment rouge frais et fort
- 1 bouquet de ciboulette fraîche, ciselé
- 95 g d'huile d'olive
- 1 tomate, épépinée et détaillée en dés
- 800 g d'eau
- 600 g de pommes de terre, coupées en morceaux
- 600 g de filets de turbot
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2622 kJ / 627 kcal
- Białko
- 36.8 g
- Węglowodany
- 36.3 g
- Tłuszcz
- 37.3 g
- Błonnik
- 4.8 g
Alternatywne przepisy
Filet de bar sauce aux courgettes
1h
Cabillaud aux petits pois
1h 40min
Marmite aux palourdes
1 Std. 50 Min
Filet de bar, salsa artichaut et jus de palourdes
50min
Lotte à la provençale
50min
Saveur de Méditerranée en méli-mélo (Demi-finale Thermostars 2017)
2h
Cabillaud au pistou et légumes confits
50min
Lotte crémeuse au safran
3 Std. 35 Min
Cari poisson
35min
Lotte vapeur façon tajine
1 godz. 45 min
Osso-buco de lotte
45 min
Osso-buco de cabillaud
45 min