Gnocchis aux poires, noix de pécan et gorgonzola

Gnocchis aux poires, noix de pécan et gorgonzola

4.5 89 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 portions

Składniki

  • de noix de pécan
    60 g
  • de sucre en poudre
    40 g
  • d'eau
    500 g
  • de pommes de terre farineuses, spécial purée pelées et coupées en cubes
    350 g
  • gousse d'ail pelée et dégermée
    1
  • feuilles de sauge fraîche et un peu pour la finition
    6
  • de farine de blé et un peu pour le plan de travail
    175 g
  • jaune d'œuf
    1
  • de sel
    1 c. à café
  • de crème liquide entière
    100 g
  • de gorgonzola coupé en petits dés
    120 g
  • du poivre moulu
  • poire doyenné du comice bio
    1

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 588 kcal / 2454 kJ
Białko 15 g
Tłuszcz 28 g
Węglowodany 65 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...