Pesto petits pois et ricotta

Pesto petits pois et ricotta

4.8 42 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
6 portions

Składniki

  • de parmesan coupé en morceaux
    80 g
  • de petits pois surgelés préalablement décongelés
    150 g
  • gousse d'ail
    1
  • de feuilles de basilic frais et un peu pour la finition
    60 g
  • de feuilles de menthe fraîche et un peu pour la finition
    60 g
  • d'huile d'olive et un peu pour la finition
    150 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    1 c. à café
  • de poivre moulu et un peu pour la finition
    1 pincée
  • fleur de sel pour la finition
  • de ricotta fraîche
    400 g

Wartości odżywcze na 1 portions

Kalorie 417 kcal / 1744.8 kJ
Białko 14.3 g
Tłuszcz 37.1 g
Węglowodany 7.4 g
Błonnik 2.1 g
Tłuszcz nasycony 11.2 g
Sód 632.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...