Pesto petits pois et ricotta

Pesto petits pois et ricotta

4.8 48 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
6 portions

Składniki

  • 80 g de parmesan coupé en morceaux
  • 150 g de petits pois surgelés préalablement décongelés
  • 1 gousse d'ail
  • 60 g de feuilles de basilic frais et un peu pour la finition
  • 60 g de feuilles de menthe fraîche et un peu pour la finition
  • 150 g d'huile d'olive et un peu pour la finition
  • 1 c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 1 pincée de poivre moulu et un peu pour la finition
  • fleur de sel pour la finition
  • 400 g de ricotta fraîche

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portions

Sód 632.7 mg
Białko 14.3 g
Kalorie 1744.8 kJ / 417 kcal
Tłuszcz 37.1 g
Błonnik 2.1 g
Tłuszcz nasycony 11.2 g
Węglowodany 7.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...