Urządzenia i Akcesoria
Plum and caramelised chocolate semifreddo
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 godz.
12 portions
Składniki
Caramelised chocolate
-
white chocolate broken into pieces80 g
-
shelled unsalted pistachio nuts30 g
Plum compote
-
fresh blood plums (approx. 4-5), stones removed, cut into 1 cm wedges400 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
white sugar100 g
Sabayon cream
-
egg yolks6
-
white sugar100 g
-
sweet wine of choice30 g
-
pouring (whipping) cream (see Tips)600 g
-
mascarpone cheese250 g
-
vanilla bean extract1 tsp
Pistachio chocolate bark
-
white chocolate broken into pieces100 g
-
shelled unsalted pistachio nuts roughly chopped2 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
112.3 mg
Białko
5.3 g
Kalorie
1894.3 kJ /
452.7 kcal
Tłuszcz
34 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
19.3 g
Węglowodany
33.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rhubarb, orange and almond Cake
1 Std. 30 Min
Zoodles Carbonara (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Keine Bewertungen
Spiralized carrot and apple salad with feta cheese and nuts (Thermomix® Spiralizer, using modes)
15 Min
Mixed berry pavlova stack
5 Std. 30 Min
Crunchy salad with green Goddess dressing (Diabetes, Thermomix cutter)
20 Min
Lemon curd
20 Min
Flourless Chocolate and Nut Torte (gluten free)
1 Std. 50 Min
Lime panna cotta with gin and finger lime granita
24 Std. 30 Min
Rum and raisin ice cream
24 Std. 10 Min
Champagne poached chicken terrine
1 Std. 30 Min
Lemon meringue ice-cream cake
13 Std. 15 Min
Pavlova
6 Std.