Urządzenia i Akcesoria
Plum and caramelised chocolate semifreddo
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 godz.
12 portions
Składniki
Caramelised chocolate
-
white chocolate broken into pieces80 g
-
shelled unsalted pistachio nuts30 g
Plum compote
-
fresh blood plums (approx. 4-5), stones removed, cut into 1 cm wedges400 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
white sugar100 g
Sabayon cream
-
egg yolks6
-
white sugar100 g
-
sweet wine of choice30 g
-
pouring (whipping) cream (see Tips)600 g
-
mascarpone cheese250 g
-
vanilla bean extract1 tsp
Pistachio chocolate bark
-
white chocolate broken into pieces100 g
-
shelled unsalted pistachio nuts roughly chopped2 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
112.3 mg
Białko
5.3 g
Kalorie
1894.3 kJ /
452.7 kcal
Tłuszcz
34 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
19.3 g
Węglowodany
33.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sauerkraut (Thermomix®️ Cutter)
168 godz. 35 min
Twice baked goat's cheese soufflés (Yolaine Corbin)
1 godz.
Spiced white chocolate and macadamia skillet brownie
50 min
Caramelised sherry vinaigrette
25 min
Gluten free Classic Polish "tort"
2 godz. 25 min
Warm zucchini salad with basil lemon dressing (Thermomix® Cutter)
20 min
Warm caramel spice martini
1 godz. 15 min
Gin and juniper berry marmalade
1 godz. 30 min
Gluten free rough puff pastry
1 godz. 15 min
Grain free wraps
15 min
Tiramisu canelé (Lode Pies)
51 godz. 35 min
Raspberry crumble bars
40 min