Urządzenia i Akcesoria
Plum and caramelised chocolate semifreddo
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 godz.
12 portions
Składniki
Caramelised chocolate
-
white chocolate broken into pieces80 g
-
shelled unsalted pistachio nuts30 g
Plum compote
-
fresh blood plums (approx. 4-5), stones removed, cut into 1 cm wedges400 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
white sugar100 g
Sabayon cream
-
egg yolks6
-
white sugar100 g
-
sweet wine of choice30 g
-
pouring (whipping) cream (see Tips)600 g
-
mascarpone cheese250 g
-
vanilla bean extract1 tsp
Pistachio chocolate bark
-
white chocolate broken into pieces100 g
-
shelled unsalted pistachio nuts roughly chopped2 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
112.3 mg
Białko
5.3 g
Kalorie
1894.3 kJ /
452.7 kcal
Tłuszcz
34 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
19.3 g
Węglowodany
33.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pfeffernüsse (German spice biscuits)
2 godz. 40 min
Burnt orange marmalade
14 godz. 20 min
Little citrus puddings (Diabetes)
24 godz. 30 min
Sunflower and sesame seed bread rolls
1 godz.
Lemon white chocolate cheesecake with cherry coulis and walnut crumb (Andrew Ballard)
1 godz. 15 min
Lime and coconut mini bundts
40 min
Beetroot and horseradish relish
50 min
Meat Stock Paste
Brak ocen
Flourless Gianduja Cake
2 godz. 40 min
Caramelised red onion chutney
24 godz.
Gluten free sticky date puddings
1 godz. 5 min
Greens and ham egg white omelette (Diabetes)
25 min