Wersje kompatybilne
Magret de canard aux fruits de la passion, purée de betterave
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g d'eau
- 400 g de betteraves crues, en morceaux
- 200 g de pommes de terre, en morceaux
- 2 magrets de canard avec la peau, parés
- 2 fruits de la passion
- 2 pincées de fleur de sel, selon vos goûts
- 10 g de vinaigre balsamique blanc
- 40 g de beurre
- 2 pincées de sel, selon vos goûts
- 2 pincées de poivre moulu, selon vos goûts
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2178.8 kJ / 521.5 kcal
- Białko
- 43.5 g
- Węglowodany
- 19.3 g
- Tłuszcz
- 28.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 9.3 g
- Błonnik
- 6.3 g
- Sód
- 932.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Poisson blanc au miso avec haricots verts et purée de pois chiches
3sa
Carottes rôties au thym et à la menthe (avec le Peeler)
30 min
Sauce champignons à la crème et au vin blanc
30 min
Casserole d'asperges
1j 30 menit
Tartelette poulet-asperge
Brak ocen
Flan d'asperges enroulé de sole
1j
Tagliatelle aux cèpes
1j
Sandwich glacé
Brak ocen
Roulés de dinde au gorgonzola
1j
Pâtes aux poireaux et à l'ajvar
30 min
Crème de poivron rouge et soupe au gingembre
50 menit
Roulés de dinde et purée de pois à la menthe
35 Min