Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g de pain, rassis en morceaux
- 60 g de parmesan, en morceaux
- 20 - 25 g de persil frais
- 6 oeufs
- 1 c. à café de sel fin
- 200 g de courgettes, en morceaux
- 2 oignons de printemps, en morceaux
- 500 g d'eau
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 848 kJ / 203 kcal
- Białko
- 16 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 13 g
Alternatywne przepisy
Accompagnement à la courgette
30 min
Risotto aux carottes et endives
40 min
Risotto aux épinards et asperges
40 min
Taboulé au quinoa et au thon
40 min
Mille-feuille d'aubergine et sauce au yaourt et à la moutarde
40 min
Saumon balsamique et nouilles de courgette
25 min
Champignons à l'ail
20 min
Risotto de brocoli-parmesan aux noisettes
40 min
Poitrines de poulet et topping aux courgettes
50 menit
Nouilles sautées aux légumes
30 min
Salade de haricots verts aux lardons
40 min
Farfalle asperges, lardons et safran
35 Min