Cabillaud au beurre d'agrumes

Cabillaud au beurre d'agrumes

4.4 15 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 50 min
4 portions

Składniki

  • orange bio de préférence, jus et zeste
    1
  • citron bio de préférence, jus et zeste
    1
  • d'eau
    700 g
  • de pommes de terre en morceaux
    400 g
  • de courgette en rondelles (5 mm)
    400 g
  • filets de cabillaud, sans la peau frais, (120-200 g chacun)
    4
  • de sel selon vos goûts
    ½ c. à café
  • de poivre noir, moulu selon vos goûts
    ½ c. à café
  • graine d'anis vert
    1 c. à café
  • de persil frais les feuilles uniquement, ciselées
    3 brins
  • de beurre et un peu pour graisser
    80 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 405 kcal / 1694 kJ
Białko 33 g
Tłuszcz 19 g
Węglowodany 23 g
Błonnik 2.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...