Mille-feuille d'aubergine et sauce au yaourt et à la moutarde

Mille-feuille d'aubergine et sauce au yaourt et à la moutarde

4.3 21 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 portions

Składniki

  • 1750 g d'eau
  • 6 tomate olivette
  • 500 g d'aubergines (1-2 pieces)
  • 250 g de mozzarella fraîche (2 boules)
  • 6 tranches de saumon fumé (120-130 g)
  • 1 yaourt nature
  • 1 c. à café de moutarde
  • 20 g d'huile d'olive extra vierge
  • 6 feuilles de basilic frais en décor
  • 30 g d'amandes effilées grillées, en décor

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 17.09 g
Kalorie 1074 kJ / 257 kcal
Tłuszcz 18.14 g
Błonnik 2.52 g
Węglowodany 6.36 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...