Noix de Saint-Jacques et purée de petits pois

Noix de Saint-Jacques et purée de petits pois

4.9 45 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
2 portions

Składniki

  • d'échalotes coupées en 2
    20 g
  • de beurre
    10 g
  • de crème liquide 35% m.g.
    75 g
  • de sel selon vos goûts
    ½ c. à café
  • de petits pois surgelés
    225 g
  • de jus de citron selon vos goûts
    ½ c. à café
  • de lard (15 cm)
    4 tranches
  • noix de Saint-Jacques corail retiré
    8
  • du poivre noir moulu selon vos goûts
  • de la crème de vinaigre balsamique en finition

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 667.9 kcal / 2805.3 kJ
Białko 62.6 g
Tłuszcz 38.1 g
Węglowodany 16.1 g
Błonnik 6.8 g
Tłuszcz nasycony 18.7 g
Sód 2644.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...