Dip aux haricots verts

Dip aux haricots verts

4.4 13 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 portions

Składniki

  • 500 g d'eau
  • 200 g de haricot vert frais coupés en tronçons
  • 1 échalote coupée en deux
  • 1 piment frais coupé en petits morceaux et un peu pour la finition
  • 1 feuille de sauge fraîche et un peu pour la finition
  • 50 g d'huile d'olive extra vierge
  • 100 g de pois chiches en conserve égouttés et un peu pour la finition
  • 1 - 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 159 mg
Białko 3 g
Kalorie 699 kJ / 167 kcal
Tłuszcz 13 g
Błonnik 2.3 g
Tłuszcz nasycony 2 g
Węglowodany 7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...