
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g d'eau
- 200 g de haricots verts frais coupés en tronçons
- 1 échalote coupée en deux
- 1 piment frais coupé en petits morceaux et un peu pour la finition
- 1 feuille de sauge fraîche et un peu pour la finition
- 50 g d'huile d'olive extra vierge
- 100 g de pois chiches en conserve égouttés et un peu pour la finition
- 1 - 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 167 kcal / 699 kJ
- Białko
- 3 g
- Tłuszcz
- 13 g
- Węglowodany
- 7 g
- Błonnik
- 2.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Sód
- 159 mg