Eggs with herb sauce and Easter biscuits
TM6

Eggs with herb sauce and Easter biscuits

(Brak ocen)

Składniki

Eggs

  • 6 eggs (53-63 g each), cold
  • water, to fill to 1 l mark

Easter cookies

  • 100 g cream, 30-40% fat
  • 100 g flour, plus extra for flouring
  • ½ tsp baking powder
  • ½ tsp cumin seeds
  • ½ tsp salt

Herb sauce

  • 1 bunch parsley, (approx. 20 g), leaves only
  • 1 bunch fresh chives, (approx. 10 g), cut in rings
  • 200 g crème fraîche, 15% fat
  • 30 g milk
  • 20 g lemon juice, freshly squeezed
  • 10 g agave syrup
  • ½ tsp salt
  • ½ tsp ground black pepper
  • 6 tsp caviar
    lub 6 tsp lumpfish roe
  • 6 tsp fresh cress

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
744 kJ / 177.8 kcal
Białko
8.3 g
Węglowodany
6.8 g
Tłuszcz
13.2 g
Tłuszcz nasycony
6.3 g
Błonnik
0.5 g
Sód
258.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy