Eggs with herb sauce and Easter biscuits

Eggs with herb sauce and Easter biscuits

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
6 portions

Składniki

Eggs
  • eggs (53-63 g each) cold
    6
  • water to fill to 1 l mark
Easter cookies
  • cream, 30-40% fat
    100 g
  • flour plus extra for flouring
    100 g
  • baking powder
    ½ tsp
  • cumin seeds
    ½ tsp
  • salt
    ½ tsp
Herb sauce
  • parsley (approx. 20 g), leaves only
    1 bunch
  • fresh chives (approx. 10 g), cut in rings
    1 bunch
  • crème fraîche, 15% fat
    200 g
  • milk
    30 g
  • lemon juice freshly squeezed
    20 g
  • agave syrup
    10 g
  • salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • caviar
    6 tsp
    6 tsp lumpfish roe
  • fresh cress
    6 tsp

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 177.8 kcal / 744 kJ
Białko 8.3 g
Tłuszcz 13.2 g
Węglowodany 6.8 g
Błonnik 0.5 g
Tłuszcz nasycony 6.3 g
Sód 258.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...