Pâtes au pesto de cresson

Pâtes au pesto de cresson

4.4 9 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions

Składniki

  • eau bouillante pour la cuisson des pâtes
  • 400 g de pâtes sèches de votre choix (gnocchetti sardi, par exemple)
  • 80 g de parmesan en bloc
  • 1 botte de cresson
  • 40 g de graines de tournesol
  • 2 gousses d'ail
  • 50 g d'huile d'olive
  • du sel
  • du poivre moulu

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 29 g
Kalorie 2631 kJ / 627 kcal
Tłuszcz 26 g
Węglowodany 68 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...