
Urządzenia i Akcesoria
Pudding chia z musem jabłkowym
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 8 godz. 15 min
4 porcje
Składniki
-
napoju migdałowego niesłodzonego275 g
-
syropu z agawy50 g
-
nasion chia50 g
-
soli1 szczypta
-
jabłek obranych, bez gniazd nasiennych, pokrojonych na 3 cm kawałki250 g
-
soku z cytryny, świeżo wyciśniętego5 g
-
wody15 g
-
cynamonu, mielonego1 płaska łyżeczka
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
151 kcal /
633 kJ
Białko
3 g
Tłuszcz
6 g
Węglowodany
19 g
Błonnik
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

LEKKIE ŚNIADANIA II
11 Przepisów
Polska
Polska