
Urządzenia i Akcesoria
Migdałowy pudding chia z musem z mango i owocami
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 10 godz. 30 min
4 porcje
Składniki
-
migdałów, blanszowanych uprzednio namoczonych 8 godz. (patrz wskazówka)140 g
-
wody mineralnej, niegazowanej400 g
-
syropu z agawy50 - 70 g
-
karobu, mielonego10 g
-
nasion chia Melvit40 g
-
mango, dojrzałego pokrojonego na kawałki (patrz wskazówka)250 - 300 g
-
liści mięty, świeżych (opcjonalnie)5
-
owoców jagodowych, świeżych mieszanych, np. malin, borówek amerykańskich, jeżyn150 g
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
302.8 kcal /
1268 kJ
Białko
7.9 g
Tłuszcz
17 g
Węglowodany
36.4 g
Błonnik
9.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

PEŁNE ZDROWIA
60 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Pudding chia z galaretką borówkową
2h 15min
Pudding z chia z kiwi i malinami (bez cukru)
4h 20min
Migdałowa quinoa z owocami
30min
Różowy budyń z komosy ryżowej, wiśni i napoju migdałowego
1h
Deser jagodowy z kaszy jaglanej
40min
Pudding chia z musem jabłkowym
8h 15min
Owsianka kokosowa z malinami i borówkami
20min
Pudding chia z bananem i granatem
3h 10min
Kokosowo-bananowy budyń z kaszy jaglanej z sosem malinowym
50min
Pudding czekoladowy z chia
20min
Migdałowy pudding z chia
15min
Kokosowy pudding chia z malinami
3h 5min