Saumon vapeur, sauce céleri et taboulé

Saumon vapeur, sauce céleri et taboulé

4.6 27 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • de graines de couscous moyennes
    200 g
  • d'huile d'olive
    4 c. à soupe
  • le jus d'1½ citron jaune
  • d'eau
    650 g
  • de feuilles de persil frais
    10 g
  • de céleri tiges et feuilles
    80 g
  • de pignons de pin
    50 g
  • de câpres en saumure
    30 g
  • d'olives noires en petits morceaux
    30 g
  • d'huile d'olive
    150 g
  • pavés de saumon frais de 150 g chacun
    4
  • d'oignon frais, ciselé
    50 g
  • de tomates cerise coupées en quatre
    150 g
  • de pêches en cubes
    150 g
  • sel
  • poivre moulu

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 1021 kcal / 4245 kJ
Białko 40 g
Tłuszcz 76 g
Węglowodany 43 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...