Urządzenia i Akcesoria
Champignons de Paris entiers vapeur (100-300 g)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
100 g
Składniki
-
500 g d'eau
-
100 - 300 g de champignons de Paris frais entiers
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
8 mg
Białko
3 g
Kalorie
84 kJ /
20 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Courgettes vapeur (200-500 g)
20 min
Haricots verts vapeur (200-500 g)
25 min
Poireaux vapeur (200-400 g)
25 min
Pommes de terre et patates douces vapeur (200-600 g)
30 min
Petits pois vapeur (200-500 g)
20 min
Champignons de Paris en quartiers vapeur (200-300 g)
15 min
Poivron vapeur (100-300 g)
15 min
Chou vapeur (300-450 g)
15 min
Brocoli vapeur (250 g)
15 min
Chou-fleur vapeur
20 min
Minicarottes vapeur (200-600 g)
30 min
Carottes vapeur (200-500 g), en rondelles
30 min