Papillotes de merlu et petits pois, sauce aux herbes

Papillotes de merlu et petits pois, sauce aux herbes

3.8 12 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • 200 g de petits-suisses
  • le jus d'un citron jaune
  • ½ botte d'aneth frais effeuillée
  • ½ botte de ciboulette fraîche ciselée
  • 5 c. à soupe d'huile d'olive
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 1000 g d'eau
  • 200 g de riz
  • 350 g de petits pois surgelés
  • 4 oignons frais, en rondelles
  • 500 g de filets de merlu
  • ½ citron jaune en rondelles

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 36 g
Kalorie 2418 kJ / 575 kcal
Tłuszcz 19 g
Węglowodany 61 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...