Spaghetti aux légumes du printemps

Spaghetti aux légumes du printemps

2.6 7 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • de parmesan coupé en morceaux
    50 g
  • d'eau
    1200 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    ½ c. à café
  • de petits pois frais
    150 g
  • de carottes coupées en rondelles
    150 g
  • de navet coupé en dés
    150 g
  • de pâtes sèches, type spaghetti
    200 g
  • de beurre
    20 g
  • de pousses d'épinards frais
    20 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 319.3 kcal / 1346.8 kJ
Białko 14.3 g
Tłuszcz 9.8 g
Węglowodany 42.8 g
Błonnik 5.5 g
Tłuszcz nasycony 5.3 g
Sód 456 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...