Poivrons farcis au riz persillé

Poivrons farcis au riz persillé

3.4 23 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • 30 g d'oignons nouveaux coupés en deux
  • 20 g d'huile d'olive
  • 4 poivrons rouges (250 g chacun environ)
  • 1 c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 250 g de riz complet
  • 500 g de bouillon de légumes maison
    500 g d'eau, et 1 cube de bouillon de légumes
  • 12 olives noires dénoyautées coupées en rondelles
  • 100 g de vin blanc
  • 200 g d'eau
  • 20 g de feuilles de persil frais
  • 3 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 682.5 mg
Białko 5.8 g
Kalorie 1436.3 kJ / 343.3 kcal
Tłuszcz 6.8 g
Błonnik 3.3 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Węglowodany 59.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...