Poivrons farcis au riz persillé

Poivrons farcis au riz persillé

3.4 18 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • d'oignons nouveaux coupés en deux
    30 g
  • d'huile d'olive
    20 g
  • de riz complet
    250 g
  • poivrons rouges (250 g chacun environ)
    4
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    1 c. à café
  • de bouillon de légumes maison
    500 g
    500 g d'eau, et 1 cube de bouillon de légumes
  • olives noires dénoyautées coupées en rondelles
    12
  • de feuilles de persil frais
    20 g
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    3 pincées
  • de vin blanc
    100 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 343.3 kcal / 1436.3 kJ
Białko 5.8 g
Tłuszcz 6.8 g
Węglowodany 59.3 g
Błonnik 3.3 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Sód 682.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...