Patates douces farcies au maïs, poivron et cheddar

Patates douces farcies au maïs, poivron et cheddar

3.8 79 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 portions

Składniki

  • d'eau
    500 g
  • de patates douces de taille homogène, coupées en deux dans la longueur, avec la peau
    800 g
  • de cheddar en morceaux
    60 g
  • oignon coupé en quatre
    1
  • de poivron rouge en morceaux
    100 g
  • piment rouge épépiné
    1
  • de grains de maïs en conserve
    140 g
  • d'origan déshydraté
    1 c. à soupe
  • de paprika
    ½ c. à soupe
  • de cumin en poudre
    ½ c. à soupe
  • sel
  • poivre moulu
  • de coriandre fraîche
    ½ bouquet
  • oignon vert, ciselé
    1

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 332 kcal / 1377 kJ
Białko 9 g
Tłuszcz 8 g
Węglowodany 48 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...