Patates douces farcies au maïs, poivron et cheddar

Patates douces farcies au maïs, poivron et cheddar

3.7 87 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 portions

Składniki

  • 500 g d'eau
  • 800 g de patates douces de taille homogène, coupées en deux dans la longueur, avec la peau
  • 60 g de cheddar en morceaux
  • 1 oignon coupé en quatre
  • 100 g de poivron rouge en morceaux
  • 1 piment rouge épépiné
  • 140 g de grains de maïs en conserve
  • 1 c. à soupe d'origan déshydraté
  • ½ c. à soupe de paprika
  • ½ c. à soupe de cumin en poudre
  • sel
  • poivre moulu
  • ½ bouquet de coriandre fraîche
  • 1 oignon vert, ciselé

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 9 g
Kalorie 1377 kJ / 332 kcal
Tłuszcz 8 g
Węglowodany 48 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...