Filet de poisson aux légumes d'été et couscous

Filet de poisson aux légumes d'été et couscous

4.4 109 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 portions

Składniki

  • d'oignon coupé en deux
    100 g
  • d'huile d'olive
    30 g
  • d'aubergine détaillée en dés
    300 g
  • de poivrons jaunes détaillés en dés
    150 g
  • de sel et un peu pour le poisson, à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées
  • d'eau
    780 g
  • de graines de couscous fines
    220 g
  • de poisson
    4 filets
  • tomates cerise
    20
  • de persil frais
    5 g
  • de fromage frais, type Madame Loïk
    4 c. à soupe
  • poivre moulu à ajuster en fonction des goûts

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 833 kcal / 3474.3 kJ
Białko 39.5 g
Tłuszcz 33.5 g
Węglowodany 91.8 g
Błonnik 8.3 g
Tłuszcz nasycony 3.8 g
Sód 626.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...