Filet de poisson aux légumes d'été et couscous

Filet de poisson aux légumes d'été et couscous

4.4 120 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 portions

Składniki

  • 100 g d'oignon coupé en deux
  • 30 g d'huile d'olive
  • 300 g d'aubergine détaillée en dés
  • 150 g de poivrons jaunes détaillés en dés
  • 2 pincées de sel et un peu pour le poisson, à ajuster en fonction des goûts
  • 780 g d'eau
  • 220 g de graines de couscous fines
  • 4 filets de poisson
  • 20 tomates cerise
  • 5 g de persil frais
  • 4 c. à soupe de fromage frais, type Madame Loïk
  • poivre moulu à ajuster en fonction des goûts

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 626.8 mg
Białko 39.5 g
Kalorie 3474.3 kJ / 833 kcal
Tłuszcz 33.5 g
Błonnik 8.3 g
Tłuszcz nasycony 3.8 g
Węglowodany 91.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...