Dos de cabillaud à l’orange, semoule parfumée

Dos de cabillaud à l’orange, semoule parfumée

4.2 132 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • de graines de couscous moyennes
    250 g
  • d'eau (dont 250 g d'eau chaude)
    750 g
  • orange bio
    2
  • d'aneth frais effeuillés (4 brins pour le couscous et le reste pour la finition)
    ½ bouquet
  • dos de cabillaud
    4
  • du sel
  • du poivre moulu
  • d'huile d'olive
    3 c. à soupe

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 469 kcal / 1979 kJ
Białko 38 g
Tłuszcz 10 g
Węglowodany 54 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...