Poulet tandoori, riz aux pistaches et safran

Poulet tandoori, riz aux pistaches et safran

3.8 112 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 10 min
4 portions

Składniki

  • d'ail
    2 gousses
  • de gingembre frais
    10 g
  • de yaourt nature
    250 g
  • le jus d'un citron jaune
  • d'épices tandoori
    2 c. à soupe
  • d'huile d'olive
    3 c. à soupe
  • du sel
  • pilons de poulet, avec la peau
    4
  • d'eau
    1200 g
  • de riz basmati
    250 g
  • de safran en poudre
    1 dose
    quelques pistils de safran
  • de pistaches vertes concassées
    60 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 717 kcal / 2998 kJ
Białko 38 g
Tłuszcz 35 g
Węglowodany 60 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...