Brochettes de poulet aux épices

Brochettes de poulet aux épices

4.4 100 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
6 portions

Składniki

La pâte d'épices
  • gousses d'ail coupées en deux
    2
  • oignon coupé en quatre
    1
  • de gingembre frais
    3 cm
  • d'huile végétale
    3 c. à soupe
  • de coriandre fraîche effeuillé
    ½ bouquet
  • de graines de coriandre
    1 c. à soupe
  • de graines de cumin
    1 c. à soupe rase
  • de paprika
    1 c. à soupe
  • piment oiseau frais ou sec
    1
  • le jus d'un citron vert
Le poulet
  • du sel
  • du poivre moulu
  • blancs de poulet coupés en dés
    4
  • d'eau
    500 g
  • d'huile de tournesol
    1 c. à soupe

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 189 kcal / 791 kJ
Białko 31 g
Tłuszcz 5 g
Węglowodany 5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...