Riz sauté aux épices et champignons

Riz sauté aux épices et champignons

2.7 59 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • oignon coupé en quatre
    1
  • gousse d'ail
    1
  • d'huile d'olive
    3 c. à soupe
  • de mélange d'épices (safran, gingembre, curry, curcuma, cardamome)
    5 c. à café
  • de champignons de Paris frais émincés
    200 g
  • de riz basmati
    300 g
  • de bouillon de légumes
    450 g
  • du sel
  • du poivre moulu
  • de persil frais ciselés
    4 brins

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 377 kcal / 1577 kJ
Białko 9 g
Tłuszcz 9 g
Węglowodany 63 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...