Gâteau d’abricots à la ricotta

Gâteau d’abricots à la ricotta

4.2 25 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 portions

Składniki

  • de pistaches, décortiquées, émondées et non salées
    30 g
  • œufs
    3
  • de ricotta
    250 g
  • de lait écrémé
    50 g
  • de fécule de maïs
    20 g
  • de miel
    100 g
  • beurre pour le plat
  • d'abricots frais en morceaux
    500 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 227 kcal / 966 kJ
Białko 9 g
Tłuszcz 10 g
Węglowodany 24 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...