Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g de pistaches, décortiquées, émondées et non salées
- 3 œufs
- 250 g de ricotta
- 50 g de lait écrémé
- 20 g de fécule de maïs
- 100 g de miel
- beurre, pour le plat
- 500 g d'abricots frais, en morceaux
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 966 kJ / 227 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 24 g
- Tłuszcz
- 10 g
Alternatywne przepisy
Cuajada aux abricots
50min
Clafoutis aux abricots et aux amandes
55min
Clafoutis abricot-romarin
55min
Cake aux abricots et au citron
55min
Cake romarin et pêche
55min
Clafoutis aux poires et aux amandes
45min
Clafoutis aux fruits rouges et lait de coco
55min
Couronne à la pomme et au citron
50min
Clafoutis à la pêche, au mascarpone et au citron vert
1h
Clafoutis aux pommes et lait de noisette
40min
Flan pomme-coco
55min
Flan aux pommes
50min