Gâteau d’abricots à la ricotta

Gâteau d’abricots à la ricotta

4.1 32 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 portions

Składniki

  • 30 g de pistaches, décortiquées, émondées et non salées
  • 3 œufs
  • 250 g de ricotta
  • 50 g de lait écrémé
  • 20 g de fécule de maïs
  • 100 g de miel
  • beurre pour le plat
  • 500 g d'abricots frais en morceaux

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 9 g
Kalorie 966 kJ / 227 kcal
Tłuszcz 10 g
Węglowodany 24 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...