
Urządzenia i Akcesoria
Cake romarin et pêche
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
8 parts
Składniki
-
beurre pour le moule
-
de romarin frais effeuillée1 branche
-
de sucre roux moelleux, type vergeoise160 g
-
œuf1
-
lait100 g
-
farine de blé semi-complet200 g
-
de sel1 pincée
-
de levure chimique5 g
-
de pêches blanches coupées en quatre300 g
-
de noisettes décortiquées, non émondées50 g
Wartości odżywcze na 1 part
Kalorie
245.6 kcal /
1036.5 kJ
Białko
4.9 g
Tłuszcz
5.5 g
Węglowodany
42.8 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Sód
176.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Fruits et légumes d'été
10 Przepisów
Francja
Francja