Cake romarin et pêche

Cake romarin et pêche

4.1 44 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
8 parts

Składniki

  • beurre pour le moule
  • de romarin frais effeuillée
    1 branche
  • de sucre roux moelleux, type vergeoise
    160 g
  • œuf
    1
  • lait
    100 g
  • farine de blé semi-complet
    200 g
  • de sel
    1 pincée
  • de levure chimique
    5 g
  • de pêches blanches coupées en quatre
    300 g
  • de noisettes décortiquées, non émondées
    50 g

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 245.6 kcal / 1036.5 kJ
Białko 4.9 g
Tłuszcz 5.5 g
Węglowodany 42.8 g
Błonnik 2.3 g
Tłuszcz nasycony 0.8 g
Sód 176.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...