Cake romarin et pêche

Cake romarin et pêche

4.1 48 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
8 parts

Składniki

  • beurre pour le moule
  • 1 branche de romarin frais effeuillée
  • 160 g de sucre roux moelleux, type vergeoise
  • 1 œuf
  • 100 g lait
  • 200 g farine de blé semi-complet
  • 1 pincée de sel
  • 5 g de levure chimique
  • 300 g de pêches blanches coupées en quatre
  • 50 g de noisettes décortiquées, non émondées

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 part

Sód 176.8 mg
Białko 4.9 g
Kalorie 1036.5 kJ / 245.6 kcal
Tłuszcz 5.5 g
Błonnik 2.3 g
Tłuszcz nasycony 0.8 g
Węglowodany 42.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...