Cake romarin et pêche
TM6 TM5

Cake romarin et pêche

4.2 (38 ocen)

Składniki

  • beurre, pour le moule
  • 1 branche de romarin frais, effeuillée
  • 160 g de sucre roux moelleux, type vergeoise
  • 1 œuf
  • 100 g lait
  • 200 g farine de blé semi-complet
  • 1 pincée de sel
  • 5 g de levure chimique
  • 300 g de pêches blanches, coupées en quatre
  • 50 g de noisettes décortiquées, non émondées

Wartości odżywcze
na 1 part
Kalorie
1036.5 kJ / 245.6 kcal
Białko
4.9 g
Węglowodany
42.8 g
Tłuszcz
5.5 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Błonnik
2.3 g
Sód
176.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy