Urządzenia i Akcesoria
Chili and Peanut Noodles with Tofu and Chili Garlic Oil
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
water to boil noodles
-
garlic cloves2
-
dried chili flakes1 tsp
-
shallots cut into pieces2 oz
-
coconut oil divided2 ½ oz
-
red bell peppers sliced (¼ in.)5 oz
-
red onions sliced (¼ in.)5 oz
-
carrots peeled in ribbons3
-
sugar snap peas5 oz
-
soba noodles7 oz
-
peanut butter½ oz
-
tamari sauce½ oz
-
ginger paste2 tsp
-
Korean chili paste (gochujang)2 tsp
-
rice vinegar1 ½ oz
-
maple syrup2 tsp
-
lime juice½ oz
-
sesame oil1 tsp
-
firm tofu10 oz
-
fresh cilantro leaves only, chopped, plus extra to garnish¼ bunch
-
fresh basil leaves only, chopped, plus extra to garnish2 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
850.6 mg
Białko
22.7 g
Kalorie
2304 kJ /
550.7 kcal
Tłuszcz
27.8 g
Błonnik
6.5 g
Tłuszcz nasycony
16.9 g
Węglowodany
60.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Avocado Tikka (Matthew Kenney)
6 godz. 5 min
Vegetarian Japchae
45 min
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
15 min
Longevity Noodles
40 min
Crispy Korean Tofu
1 godz. 20 min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
45 min
Lemony Broccoli and Chickpea Pitas
45 min
Vegetarian Chili
50 min
Gochujang Ramen Noodles
30 min
Vegan Cashew Sauté
35 min
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30 min
Tofu Ramen Bowl
55 min