Riz pilaf aux épinards, œufs mollets et aneth

Riz pilaf aux épinards, œufs mollets et aneth

3.8 53 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • oignon coupé en quatre
    1
  • d'huile de tournesol
    2 c. à soupe
  • de mélange 3 riz
    250 g
    250 g de riz long
  • d'eau
    500 g
  • de bouillon de légumes
    ½ cube
  • de pousses d'épinards frais
    250 g
  • œufs extra-frais, à température ambiante
    4
  • d'aneth frais ciselé
    ½ bouquet
  • sel
  • poivre moulu

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 368 kcal / 1540 kJ
Białko 13 g
Tłuszcz 11 g
Węglowodany 52 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...