Mijoté de poulpe à la tomate et à la menthe

Mijoté de poulpe à la tomate et à la menthe

4.5 76 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions

Składniki

  • oignon (100 g), pelé et coupé en quatre
    1
  • gousse d'ail pelée et dégermée
    1
  • de romarin frais
    1 brin
  • de thym frais
    2 brins
  • d'huile d'olive
    30 g
  • de poulpe nettoyé et coupé en morceaux
    1000 g
  • tomates cocktail coupées en deux
    300 g
  • de paprika
    1 pincée
  • de concentré de tomate
    1 c. à soupe bombée
  • feuilles de laurier frais
    2
  • du sel
  • du poivre moulu
  • de menthe fraîche
    ½ bouquet

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 254 kcal / 1072 kJ
Białko 34 g
Tłuszcz 9 g
Węglowodany 8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...