Truite, sauce au fruit de la Passion, purée de butternut et tombée d'épinard

Truite, sauce au fruit de la Passion, purée de butternut et tombée d'épinard

4.2 22 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions

Składniki

  • 1 gousse d'ail
  • 120 g de beurre demi-sel coupé en morceaux
  • 300 g d'épinards frais
  • 100 g de pulpe de fruit de la Passion fraîche
  • 150 g de vin blanc moelleux
  • 150 g d'eau
  • 600 g de chair de courge butternut coupée en cubes
  • 4 filets de truite
  • 30 g de crème fraîche
  • 200 g de lait à température ambiante
  • 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 3 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 423 mg
Białko 27 g
Kalorie 1781.3 kJ / 428.3 kcal
Tłuszcz 26.8 g
Błonnik 5 g
Tłuszcz nasycony 40.8 g
Węglowodany 12.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...