Couscous de légumes d’hiver au boulgour complet

Couscous de légumes d’hiver au boulgour complet

2.9 25 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
4 portions

Składniki

  • oignon jaune coupé en quatre
    1
  • de ras el-hanout
    1 c. à soupe
  • de gingembre en poudre
    ¼ c. à café
  • de cannelle en poudre
    2 pincées
  • de concentré de tomate
    1 c. à soupe
  • du sel
  • du poivre moulu
  • navets boule d'or coupés en quatre
    2
  • de potimarron en gros morceaux
    250 g
  • de patates douces en gros dés
    300 g
  • poireau en tronçons
    1
  • topinambours en morceaux
    4
  • oignon rouge coupé en quatre
    1
  • de pois chiches en conserve égouttés
    250 g
  • d'eau
    700 g
  • de boulgour complet
    300 g
  • d'eau chaude
    300 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 485 kcal / 2029 kJ
Białko 17 g
Tłuszcz 3 g
Węglowodany 87 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...