Œufs brouillés à la florentine

Œufs brouillés à la florentine

3.6 46 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • de parmesan
    40 g
  • d'épinards frais
    200 g
  • œufs à température ambiante
    8
  • de skyr (yaourt islandais)
    2 c. à soupe
  • du sel
  • du poivre moulu
  • de beurre
    20 g
  • de pain de campagne
    4 tranches
  • de pousses d'épinards frais
    400 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 304 kcal / 1272 kJ
Białko 23 g
Tłuszcz 18 g
Węglowodany 11 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...