
Urządzenia i Akcesoria
Légumes rôtis, sauce aux noix de cajou
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
4 portions
Składniki
La sauce aux noix de cajou
-
de noix de cajou100 g
-
gousse d'ail1
-
de bouillon de légumes (voir "Conseil(s)")100 g
Les légumes rôtis
-
gousses d'ail2
-
d'huile d'olive50 g
-
de poivre fraîchement moulu à ajuster en fonction des goûts1 - 2 pincées
-
de garam masala en poudre1 c. à soupe
-
de légumes d'hiver variés coupés en bâtonnets (environ 1,5 x 7 cm) (voir "Conseil(s)")600 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
256 kcal /
1073 kJ
Białko
5 g
Tłuszcz
23 g
Węglowodany
9 g
Błonnik
1.3 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Sód
9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi n°29
48 Przepisów
Francja
Francja