Légumes rôtis, sauce aux noix de cajou

Légumes rôtis, sauce aux noix de cajou

4.7 40 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
4 portions

Składniki

La sauce aux noix de cajou
  • de noix de cajou
    100 g
  • gousse d'ail
    1
  • de bouillon de légumes (voir "Conseil(s)")
    100 g
Les légumes rôtis
  • gousses d'ail
    2
  • d'huile d'olive
    50 g
  • de poivre fraîchement moulu à ajuster en fonction des goûts
    1 - 2 pincées
  • de garam masala en poudre
    1 c. à soupe
  • de légumes d'hiver variés coupés en bâtonnets (environ 1,5 x 7 cm) (voir "Conseil(s)")
    600 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 256 kcal / 1073 kJ
Białko 5 g
Tłuszcz 23 g
Węglowodany 9 g
Błonnik 1.3 g
Tłuszcz nasycony 4 g
Sód 9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...