Légumes rôtis, sauce aux noix de cajou

Légumes rôtis, sauce aux noix de cajou

4.7 41 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
4 portions

Składniki

La sauce aux noix de cajou
  • 100 g de noix de cajou
  • 1 gousse d'ail
  • 100 g de bouillon de légumes (voir "Conseil(s)")
Les légumes rôtis
  • 2 gousses d'ail
  • 50 g d'huile d'olive
  • 1 - 2 pincées de poivre fraîchement moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 1 c. à soupe de garam masala en poudre
  • 600 g de légumes d'hiver variés coupés en bâtonnets (environ 1,5 x 7 cm) (voir "Conseil(s)")

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 9 mg
Białko 5 g
Kalorie 1073 kJ / 256 kcal
Tłuszcz 23 g
Błonnik 1.3 g
Tłuszcz nasycony 4 g
Węglowodany 9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...