Salade variée au quinoa

Salade variée au quinoa

4.4 42 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
2 portions

Składniki

  • de quinoa
    80 g
  • d'huile végétale type cameline
    10 g
  • de fond de légumes maison
    1 c. à café bombée
    1 cube de bouillon de légumes
  • d'eau
    400 g
  • poivron rouge (env. 100 g)
    1
  • poivron orange (env. 100 g)
    1
  • ciboules
    2
  • carottes (env. 120 g), coupées en morceaux
    2
  • de vinaigre de cidre
    15 g
  • de miel (opcjonalnie)
    10 g
  • de zeste de citron vert
    ½ c. à café
  • de coriandre fraîche équeutés, et un peu pour la finition
    3 brins
  • piment rouge frais coupé en deux et épépiné
    ½ - 1
  • de moutarde
    ½ c. à café
  • de sel
    1 c. à café
  • de poivre moulu
    ¼ c. à café
  • d'huile végétale
    15 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 340 kcal / 1422 kJ
Białko 8.5 g
Tłuszcz 16.5 g
Węglowodany 38.5 g
Błonnik 6.5 g
Tłuszcz nasycony 1.5 g
Sód 1772.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...