Turbot au beurre d'orange et purée carotte-coco

Turbot au beurre d'orange et purée carotte-coco

4.8 280 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
4 portions

Składniki

  • oranges non traitées
    2
  • d'eau
    400 g
  • de carottes coupées en tronçons (env. 2-3 cm)
    750 g
  • de graines de carvi
    1 c. à café rase
  • de sel
    1 c. à café rase
  • filets de turbot (env. 150 g chacun)
    4
  • de poivre moulu
    4 pincées
  • de crème de coco
    50 g
  • d'échalote coupée en deux
    50 g
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    20 g
  • de beurre demi-sel coupé en dés
    100 g
  • de coriandre fraîche
    4 brins

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 465 kcal / 1933 kJ
Białko 33 g
Tłuszcz 30 g
Węglowodany 17 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...