Turbot au beurre d'orange et purée carotte-coco

Turbot au beurre d'orange et purée carotte-coco

4.8 290 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
4 portions

Składniki

  • 2 oranges non traitées
  • 400 g d'eau
  • 750 g de carottes coupées en tronçons (env. 2-3 cm)
  • 1 c. à café rase de graines de carvi
  • 1 c. à café rase de sel
  • 4 filets de turbot (env. 150 g chacun)
  • 4 pincées de poivre moulu
  • 50 g de crème de coco
  • 50 g d'échalote coupée en deux
  • 20 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 100 g de beurre demi-sel coupé en dés
  • 4 brins de coriandre fraîche

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 33 g
Kalorie 1933 kJ / 465 kcal
Tłuszcz 30 g
Węglowodany 17 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...