Œufs pochés aux épinards crémeux

Œufs pochés aux épinards crémeux

4.7 146 ocen
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 portions

Składniki

  • d'eau
    2250 g
  • de feuilles d'épinards frais équeutées et coupées en deux
    800 g
  • de beurre
    20 g
  • sel
  • poivre moulu
  • de comté coupé en dés (1,5 cm)
    80 g
  • de crème fraîche épaisse
    200 g
  • de noix de muscade en poudre
    2 pincées
  • de vinaigre de vin
    2 c. à soupe
  • œufs extra frais
    4
  • d'huile neutre
    1 c. à soupe

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 426 kcal / 1774 kJ
Białko 18 g
Tłuszcz 36 g
Węglowodany 6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...