
Urządzenia i Akcesoria
Œufs pochés aux épinards crémeux
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 portions
Składniki
-
d'eau2250 g
-
de feuilles d'épinards frais équeutées et coupées en deux800 g
-
de beurre20 g
-
sel
-
poivre moulu
-
de comté coupé en dés (1,5 cm)80 g
-
de crème fraîche épaisse200 g
-
de noix de muscade en poudre2 pincées
-
de vinaigre de vin2 c. à soupe
-
œufs extra frais4
-
d'huile neutre1 c. à soupe
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
426 kcal /
1774 kJ
Białko
18 g
Tłuszcz
36 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Saveurs Thermomix n°10
64 Przepisy
Francja
Francja