Risotto au citron, burrata et romarin

Risotto au citron, burrata et romarin

3.4 51 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions

Składniki

  • citron jaune et un récipient d'eau froide
    1
  • de bouillon de légumes
    800 g
  • oignon coupé en quatre
    1
  • gousse d'ail
    1
  • d'huile d'olive
    2 c. à soupe
  • de riz spécial risotto, type arborio
    300 g
  • de vin blanc
    60 g
  • de romarin frais
    1 brin
  • fromages burrata de petite taille, coupés en deux
    2

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 521 kcal / 2180 kJ
Białko 19 g
Tłuszcz 21 g
Węglowodany 55 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...