Risotto au citron, burrata et romarin

Risotto au citron, burrata et romarin

3.5 52 oceny
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions

Składniki

  • 1 citron jaune et un récipient d'eau froide
  • 800 g de bouillon de légumes
  • 1 oignon coupé en quatre
  • 1 gousse d'ail
  • 2 c. à soupe d'huile d'olive
  • 300 g de riz spécial risotto, type arborio
  • 60 g de vin blanc
  • 1 brin de romarin frais
  • 2 fromages burrata de petite taille, coupés en deux

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 19 g
Kalorie 2180 kJ / 521 kcal
Tłuszcz 21 g
Węglowodany 55 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...