Poivrons farcis sans gluten

Poivrons farcis sans gluten

5.0 2 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 25 min
4 portions

Składniki

  • 100 g d'emmental coupé en morceaux
  • 40 g d'huile d'olive
  • 30 g d'oignons nouveaux coupés en morceaux
  • 2 gousses d'ail
  • 150 g de thon en boîte au naturel
  • 50 g de sauce tomate
  • 10 g d'olives dénoyautées
  • ½ c. à café de poivre de Cayenne moulu
  • 1 c. à café de sel
  • ½ c. à café de paprika
  • 400 g de piquillos en bocal
  • 2 œufs
  • 50 g de farine sans gluten

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 1054.5 mg
Białko 19.9 g
Kalorie 1399 kJ / 334.4 kcal
Tłuszcz 20.5 g
Błonnik 3.7 g
Tłuszcz nasycony 6.7 g
Węglowodany 17.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...