
Urządzenia i Akcesoria
Poivrons farcis sans gluten
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
d'emmental coupé en morceaux100 g
-
d'huile d'olive40 g
-
d'oignons nouveaux coupés en morceaux30 g
-
gousses d'ail2
-
de thon en boîte au naturel150 g
-
de sauce tomate50 g
-
d'olives dénoyautées10 g
-
de poivre de Cayenne moulu½ c. à café
-
de sel1 c. à café
-
de paprika½ c. à café
-
de piquillos en bocal400 g
-
œufs2
-
de farine sans gluten50 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
334.4 kcal /
1399 kJ
Białko
19.9 g
Tłuszcz
20.5 g
Węglowodany
17.4 g
Błonnik
3.7 g
Tłuszcz nasycony
6.7 g
Sód
1054.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

A fond la forme !
12 Przepisów
Francja
Francja