Champignons farcis au poulet, oignon et cerfeuil

Champignons farcis au poulet, oignon et cerfeuil

3.7 25 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions

Składniki

  • de parmesan
    30 g
  • de chapelure
    2 c. à soupe
  • gros champignons de Paris à farcir
    8
  • blancs de poulet en morceaux (400 g environ)
    2
  • oignon coupé en quatre
    1
  • tiges de cerfeuil frais effeuillées
    4
  • du sel
  • du poivre moulu
  • d'huile d'olive et un peu pour le plat
    1 c. à soupe

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 260 kcal / 1091 kJ
Białko 30 g
Tłuszcz 11 g
Węglowodany 8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...