Risotto aux poireaux et saumon mi-cuit

Risotto aux poireaux et saumon mi-cuit

4.3 126 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
4 portions

Składniki

  • citron jaune non traité
    1
  • de sauce de soja
    2 c. à soupe
  • d'huile d'olive
    6 c. à soupe
  • de citronnelle fraîche ciselé
    1 bâton
  • de gingembre frais coupé en morceaux
    3 cm
  • pavés de saumon frais de 125 g chacun
    4
  • de poireaux coupés en gros tronçons et 1 poireau pour la cuisson à la poêle
    400 g
  • d'eau
    700 g
  • d'échalotes coupées en deux
    80 g
  • de riz spécial risotto
    300 g
  • de vin blanc sec
    60 g
  • de bouillon de poule
    1 cube
  • du poivre moulu
  • du sel

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 716 kcal / 3002 kJ
Białko 35 g
Tłuszcz 32 g
Węglowodany 69 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...