Urządzenia i Akcesoria
Lemon and Poppy Seed Clafoutis
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
8 portions
Składniki
-
unsalted butter for greasing
-
brown sugar120 g
-
lemon zest (from approx. ½ lemon), cut in pieces10 g
-
almond milk240 g
-
vanilla extract1 tsp
-
plain flour50 g
-
medium eggs5
-
egg yolks from medium eggs2
-
poppy seeds2 Tbsp
-
lemon peeled, white piths removed, cut in slices (2 mm)1
-
orange peeled, white piths removed, cut in slices (2 mm)1
-
flaked almonds2 Tbsp
-
icing sugar for serving
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
66.5 mg
Białko
5.9 g
Kalorie
750 kJ /
179.3 kcal
Tłuszcz
6.4 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Węglowodany
25.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy Mushroom Truffle Soup
50 min
Curried Carrot And Ginger Soup
50 min
Celeriac and Apple Soup
55 min
Dried Spiralized Apple Stacks with Chocolate
6 godz.
Rhubarb Vanilla Flan
50 min
Steamed Apricots with Cardamom Syrup
40 min
Pear Frangipane
1 godz. 30 min
Curried Parsnip and Apple Soup
30 min
Turmeric and Onion Bread
2 godz. 45 min
Maple, Pecan and Banana Bread
1 godz. 30 min
Curried Sweet Potato Soup
30 min
Curried Parsnip Soup
30 min