
Urządzenia i Akcesoria
Lemon and Poppy Seed Clafoutis
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
8 portions
Składniki
-
unsalted butter for greasing
-
brown sugar120 g
-
lemon zest (from approx. ½ lemon), cut in pieces10 g
-
almond milk240 g
-
vanilla extract1 tsp
-
plain flour50 g
-
medium eggs5
-
egg yolks from medium eggs2
-
poppy seeds2 Tbsp
-
lemon peeled, white piths removed, cut in slices (2 mm)1
-
orange peeled, white piths removed, cut in slices (2 mm)1
-
flaked almonds2 Tbsp
-
icing sugar for serving
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
179.3 kcal /
750 kJ
Białko
5.9 g
Tłuszcz
6.4 g
Węglowodany
25.4 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Sód
66.5 mg