Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g pears, peeled, cored and halved
- 20 g fresh root ginger, peeled, cut in slices (2 mm)
- 2 medium eggs
- 120 g caster sugar
- 250 g Greek yoghurt
- 2 tsp natural vanilla extract
- 70 g vegetable oil
- 220 g plain flour
- 2 tsp baking powder
- 1 pinch fine sea salt
- 20 g icing sugar, for dusting
- Wartości odżywcze
- na 10 portions
- Kalorie
- 10761.1 kJ / 2572 kcal
- Białko
- 58.5 g
- Węglowodany
- 404.4 g
- Tłuszcz
- 81.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 8 g
- Błonnik
- 18.8 g
- Sód
- 1196.8 mg
Alternatywne przepisy
Tuna Pasta Bake
1h
Pasta with Vegetable Ragout
45 min
Baked Penne with Vegetables
1h 5min
Broccoli and Ham Pasta Bake
1 godz. 10 min
Almond Vegetable Crumble
7ωρ.
Pasta and Chickpea Salad
25 min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 min
Apple Buckle Cake (TM6)
2h
Chicken Caprese Pasta Salad
25 min
Veggie Rolls
45 min
Pepper and Salami Sauce
45 min
Butternut Squash Macaroni Cheese
1h 15min