Urządzenia i Akcesoria
Ginger and Pear Pie
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
10 portions
Składniki
-
pears peeled, cored and halved400 g
-
fresh root ginger peeled, cut in slices (2 mm)20 g
-
medium eggs2
-
caster sugar120 g
-
Greek yoghurt250 g
-
natural vanilla extract2 tsp
-
vegetable oil70 g
-
plain flour220 g
-
baking powder2 tsp
-
fine sea salt1 pinch
-
icing sugar for dusting20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 10 portions
Sód
1196.8 mg
Białko
58.5 g
Kalorie
10761.1 kJ /
2572 kcal
Tłuszcz
81.9 g
Błonnik
18.8 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
404.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Frozen Fruit Sorbet (3-in-1)
5 min
Welsh Cakes
35 min
Polenta Bites with Caponata or Berry Compote
4 godz.
Roasted Red Pepper and Caramelised Onion Croquettes
1 godz. 30 min
Courgette and Lemon Sorbet
8 godz. 5 min
Pull apart bread with eggs and sun-dried tomatoes
1 godz. 30 min
Grape bakewell tart
1 godz. 20 min
Plum and Almond Traybake
1 godz. 5 min
Spiced Lamb Roast
29 godz. 50 min
Banana and Pear Crumble
30 min
Spinach with Chickpeas (Espinacas con Garbanzos)
30 min
Triple-chocolate Christmas Pud
860 godz. 30 min